top of page

aktiviteetit

Elämyksiä, kokemuksia ja tekemistä niin kokouksen lomaan, illanviettoon kuin kokonaiseen virkistyspäivään!

Kauttamme järjestyy ohjattuja aktiviteetta joka makuun, maalla ja vedessä, rauhallista letkeää Nuuksion valloitusta patikoiden ja maisemia ihaillen tai adrenaliineja kohottavaa varsinaista seikkailua - metsikössä tai Siikajärven laineilla. Lisäksi monipuolisesti liikuntaa, rentoutustuokioita sekä taidepläjäyksiä ja kokkikoulua. Illanviettoon suosittelemme mm. taikurin vierailua, stand up-komiikka, trubaduuria tai karaokea.

Ellei valmiista ohjelmatarjonnastamme löydy juuri teille sopivaa ja mielekästä toimintaa, niin räätälöimme mielellämme monipuolisen yhteistyöverkostomme kanssa juuri teidän tarpeisiinne istuvan ohjelman.

PATIKOINTIA, LUONTOELÄMYKSIÄ, KISAILUJA NIIN MAALLA KUIN VEDESSÄ!

Tekemistä riittää paljon. Suosittuja ohjelmia ovat luonto-mobiiliseikkailut, erilaiset kisailut niin hotellin pihapiirissä, Siikajärvellä kuin Nuuksion kansallispuistossa.

Siikajärven voi valloittaa kajakein sekä kumilautoin, rauhassa melomaan oppien tai vauhdikkaiden kisojen merkeissä.
Myös patikan ja melonnan voi yhdistää ja valloittaa Nuuksio lampi kerrallaan. Iloista menoa on myös jousipyssyn tai puhallusputken taikojen oivaltaminen sekä erilaisten erätaitojen oppiminen ammattitaitoisen oppaan johdolla.


Ja onhan villiä villimpikin meno mahdollista lähialueen kalliolaskeutumispaikoilla tai hotellin nurmialueilla kuplajalkapalloturnauksen merkeissä.

Perinteisen patikan varrella on mahdollista myös oppia uutta ympäröivästä luonnosta, kerätä luonnon antimia tai pysähtyä hetkeksi tulille makkaranpaiston ääreen.  Patikka ja teemaretki ovat aina tykättyjä vaihtoehtoja.

 

PUNAISET POSKET JA ILOINEN MIELI SISÄTILOISSA

Pöytälätkäturnaus, kahvakuulajumppa, vesiliikuntatuokio sekä kannat kattoon rivitanssin huumassa kuin myös herrasmieskisailut soveltuvat ympärivuoden järjestettäväksi ohjelmaksi – ei tarvitse ennakkoon olla keleistä huolissaan!

lumikengatjalusta-20200429.jpg

 

Lumikenkäily

Ice fishing.png

 

Pilkkiminen

Elämyskellunta 11.JPG

 

Elämyskellunta

Avanto_Monika.jpg

 

Avantouinti

IMG_3609.jpg

 

Kumiveneily

Metsäjooga.jfif

 

Metsäjooga

Image by Hendrik Morkel

 

Sieniretket

Curling.png

 

Curling

SUP Close Up

 

Suppailu

Punaketunjumppapallogolf_-20200429.jpg

 

Jumppapallogolf

Image by Tim Foster

 

Fatbike

Suokävely.jpg

 

Suoretki

IMG_4613.jpg

 

Kajakkiretki

jousiammunta.jfif

 

Jousiammunta

Suunnistus.jpeg

 

Suunnistus

 

Ja paljon muuta!

 

Kysyy lisää:

09 8567 6880 
myynti@hotellinuuksio.fi

tai pyydä tarjous alla olevasta linkistä

bottom of page