Jesper Kodassa.jpg

Jesperin opeilla surkeimmastakin keittiössä tusaajasta kuoriutuu kokkikolmonen tuota pikaa. Ja jos olet jo kehittänyt pannulla flippaamisesta taitolajin
- ei hätää - aina on hyvä sparrata  ammattilaisen kanssa

sienet_kuksassa_500px_1P5A6003.jpg

kokkikoulu

Hotellimme  keittiöpäällikkö Jesper Malin opastaa, miten  tulla gourmet kokiksi (tai ainakin melkein) kuin huomaamatta. Tässä et voi muuta kuin onnistua!

MENU:

Metsäsienikeitto

Härän ulkofile pihvi

Puolukkaherkku

Hinta:  80€ / henkilö

 

Hinta on voimassa minimi 10 hengen ryhmille
ja ainoastaan uusille varauksille tammi-helmikuulle 2022.

 
kysy lisää! 

 
myynti@hotellinuuksio.fi 
09-867 971

tai 

20180920_190115_resized – Kopio.jpg