Marianne soturi.jpg

ideoita !

Meiltä saat hyviä ideoita roppakaupalla mukavan tilaisuuden järjestämiseksi, jotta työnteko maistuu muultakin kuin puulta!

 

Tämän hetken suosituksemme on MARIANNE KIUKKOSEN vetämä päiväohjelma, jonka voi räätälöidä juuri sellaiseksi kuin ryhmänne sen haluaa ja tarvitsee. Marianne on hyvinvointialan iloinen monitoiminainen, mukaansatempaava puhuja - ja tuttu myös Selviytyjät-ohjelmasta.

 

Esimerkkinä:  Luento fyysisestä ja psyykkisestä terveydestä, asenteesta ja voimaantumisesta. Ulkona luonnossa tehdään hengitysharjoituksia ja treenataan!

Mariannen palveluihin kuuluvat myös energiahoidot ja kuntotestit.

 

Päiväkahvit nautitaan tietenkin ulkona ja lettutaikina höystetään ulkoa poimituilla vahvoilla villiyrteillä, mutta saatte tämän lisäksi toki tuhdimpaa ruokailua halutessanne ja näihinkin meillä on aina ehdottaa kaikkea herkullista ja helppoa ihan ilman päänvaivaa.

 

Miten olisi  kanoottiretki, marja- ja sieniretki, fatbike- tai kick bike-retki? Nuuksion olympialaiset tai pakopeli ulkona? Tennisturnaus? Metsäjooga tai Elämyskellunta? Illanvietto kodalla tai laavulla? Luontopatikka tai saunomista hyvien tarjoiluiden kera? Kaikki käy petangista pussijuoksuun!

 

Esimerkkitarjous:

Patikkapäivä ja sauna järven rannalla

 

Klo 09.00 Aamiainen hotellilla

Nappaa ulkoilukartat mukaanne vastaanotosta – ja patikoimaan merkityille reiteille Nuuksion kansallispuistoon!

Keskipäivän aikaan Rantasauna on lämpimänä odottamassa reippailijoita – hyvän ulkoilun päätteeksi on ihanaa rentoutua ja kylpeä kauniissa järvimaisemassa.

 

Hinta: 290€ / ryhmä (max 10 henkilöä)

Hintaan sisältyy hotelliaamiainen, ulkoilukartta ja sauna 1,5 tunniksi omaan käyttöön.SOITA MEILLE  +358 9 867 971 tai 
LAITA VIESTIÄ: myynti@hotellinuuksio.fi

tai voit täyttää lomakkeen alla olevasta linkistä

Kota%2520ja%2520kuksat%2520tarjoukseen%2520low_edited_edited.jpg
Elämyskellunta 10.JPG
DSC_7633.jpg
DSC_7777_edited.jpg
mustikattt.jpg
nuotiopannu.jpg