top of page
Laavu.jpg

Tulipaikka veloituksetta kahden päivän kokouspakettiin

 

Etsitkö täydellistä paikkaa kahden päivän kokouksellesi?

 

Hotelli Nuuksion monipuoliset ja avarat kokoustilat, tunnelmalliset tulipaikat, viehättävä kokoushuvila Mäkitupa, romanttinen Nawetta ja monet muut vaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden kokoustaa juuri niin kuin haluat - jopa metsän siimeksessä!

 

Varaa nyt kahden päivän kokouspaketti ja saat tulipaikan käyttöösi ilmaiseksi!

Tiiviin kokouspäivän päätteeksi on ihana kokoontua tulipaikalle nauttimaan vaikkapa nokipannukahveista, grillauksesta ja rennosta tunnelmasta. Meillä on useita tulipaikkoja, joissa on tilaa jopa 30 hengelle, riippuen valitsemastasi paikasta.

Lisätietoja ja varaukset:

Puh. 09 8567 6880

Sähköposti: myynti@hotellinuuksio.fi

Kota.jpg

Laavu sijaitsee metsän siimeksessä mukavan matkan päässä hotellilta. Se soveltuu kivaksi taukopaikaksi sekä kokouksille että luontoretkiltä palatessa. Henkilökapasiteetti n. 20 henkilöä. 

Kota sijaitsee metsän siimeksessä lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Kodassa tulisija on keskellä ja tilaa on noin 20 henkilölle. Kota sopii mainiosti käyttöön myös talvipakkasilla. 

Metsänvartijan ulkotakka.jpg

 

Metsänvartijan ulkotakka sijaitsee metsän siimeksessä kokoushuvila Mäkituvan vieressä. Ulkotakka soveltuu erityisen hyvin kohtaamispaikaksi ulkoiluhetken tai kävelykokouksen päätteeksi. Tilaa 20-30 henkilölle. 

bottom of page