top of page
7c59ceae-b920-4e68-bf1e-2a2bcd75023c.JPG
nawetta
rantasauna_takaa.jpg
rantasauna
joutsen.jpg
joutsen

meillä voit järjestää jopa yli 500 hengen tapahtumia, kokouksia ja BILEITÄ

Autamme teitä suunnittelemaan tapahtumanne ja valitsemaan siihen sopivat tilat!

Hotellimme on juuri sopivan kokoinen niin pieniin kuin isoihin yritysjuhliin. Meille mahtuu 150 yöpyjää ja päivätapahtumiin 400-600 henkilöä. 

 

Asiapitoiseen työskentelyyn, seminaareihin ja kokouksiin meiltä löytyy tilavia kokoushuoneita, kuten Kelohonka, Hopeapaju, Vaahtera, Joutsen ja Nawetta. Pienemmät kokoustilat sopivat useamman ryhmän samanaikaiseen työskentelyyn, kuten , Koivu ja Runko, Silmu ja Käpy.

Kun päivän kokoustaminen on hoidettu, voitte rentoutua allasosastolla tai löylytellä Rantasaunassa järveen pulahtamisen kera. Kuntosali on myös käytettävissä niille, jotka kaipaavat lihastreeniä.

 

Tulipaikat ovat myös oiva tapa viettää yhteisiä hetkiä uurastamisen jälkeen ja niitä hotellilla on useita: Kota, laavu ja Metsänvartijan ulkotakka sekä takkatilat Liekki ja Loimu. Liekki ja Loimu sopivat myös erinomaisesti kokoustamiseen ja ryhmäytymiseen – järjestä lämpimän tulen loimussa erilainen kokous!

 

Johtoryhmien kokouksia järjestetään paljon Kokoushuvila Mäkituvalla ja Nawetassa sekä Rantasaunan kabinetissa. Näissä tiloissa on upeasti tunnelmaa ja idearikas ympäristö.

 

Vierailunne kruunaa meidän kokkien loihtimat suussa sulavat ruuat

– valitse menuvaihtoehdoista omanne. Kuuntelemme myös mielellämme toivomuksia ja toteutamme ne mahdollisuuksien mukaan.

Hotellia ympäröivä luonto luo täydellisen fiiliksen ja voitte tarvittaessa lähteä välillä tuulettumaan metsän siimekseen tai järvelle soutelemaan tai miksei talvella pulahtamaan avantoon.

Virkistyspäivinä voitte hyödyntää kuntosaliamme ja Nuuksion kuntopolkuja tai pelata lentopalloa tai alppicurlingia. Kysy lisää ilmaisista hotellin tarjoamista aktiviteeteista vastaanotosta.

Voimme myös suunnitella teille päivän ohjelman ja tarjota yhteistyökumppaneittemme toteuttamia aktiviteetteja.

Aktiviteettitoimijat tarjoavat mm. Elämyskelluntaa, Kanoottiretkiä, Fatbike ja Kickbike pyöräilyä, Jousiammuntaa, Metsäjoogaa ja Metsäpakoilua...

Bileiden viettoon, voitte valita erikokoisista tiloistamme teille parhaimman.  Suunnitelkaa te aikataulutus ohjelman ja ruokailun osalta, me autamme myös ohjelman suunnittelussa.

Haluatteko esimerkiksi Trubaduuri esityksen,  Karaokea, Tanssia vai kenties Improvisaatioryhmä Supinan esityksen TVstäkin tuttuine esiintyjineen?

NYT on hyvä hetki suunnitella yrityksen toiminnan kehittämiseen kokoukset, virkistyspäivään ohjelmat jne. Ja varata myös kokoustilat maittavine ruokineen ja mieltä rauhoittavine ohjelmineen tai muuta reipasta menoa mielihalujen mukaan.

Kysy meiltä ehdotuksia tilaisuutesi järjestämistä varten. Autamme mielellämme toteuttamaan juuri sellaisen tilaisuuden kuin pitää.

 

Täällä on kaikki ainekset mahtavan tilaisuuden reseptiin!

Kokouspaketti alkaen 68,- / hlö*
(sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit ja kokoustilan)

Pikkujoulut alkaen 58€ / hlö*
(sisältää tunnelmallisen tilan ja perinteisen joulumenuun)

 

 

KYSY LISÄÄ!


SOITA  09 8567 6880
tai laita meiliä: myynti@hotellinuuksio.fi

Tai voit täyttää oheisesta linkistä lomakkeen

*Minimissään 10 henkilöä

Kelohonka_2.jpg
kelo-honka
mäkitupa
bottom of page