top of page
c3d02d41-5c5b-4bf2-b219-243e0d8064a2.JPG

kota

Rantakabinetti.jpg

rantakabinetti

Liekki2 (2).jpg

liekki

Mäkitupa.jpg

mäkitupa

Oletko varannut jo paikat pikkujouluja varten?

Toteuta oman NÄKÖISET pikkujoulut teidän firmalle tai organisaatiolle

MEILLÄ VOIT JÄRJESTÄÄ JOPA YLI 500 HENGEN TAPAHTUMIA, KOKOUKSIA JA BILEITÄ!

Ideoi kanssamme IKIMUISTOISET pikkujoulut täällä kansallispuiston helmassa keskellä upeaa luontoa – poissa kaupungin vilinästä ja häiriötekijöistä. Täällä ei myöskään porukka illan mittaan hajaannu ympäri lääniä, vaan tunnelma jatkuu mahtavana koko illan, kun poppoo pysyy yhdessä.

Hotellimme on juuri sopivan kokoinen yritysjuhliin. Tilat taipuvat niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin. Meille mahtuu 120 yöpyjää ja päivätapahtumiin mahtuu 400-600 henkilöä. 

Pikkujoulunne viettoon, voitte valita erikokoisista tiloistamme teille parhaimman. Tapahtuman ohjelma, aikataulu ja ruokailut voidaan suunnitella juuri teidän tarpeidenne mukaan. Haluatteko kenties trubaduuriesityksen, karaokea, tanssia tai vaikkapa session Improvisaatioryhmä Supinan TVstäkin tuttujen näyttelijöiden siivittämänä?

Juhlintaan voi myös yhdistää esimerkiksi tunnelmallisen hetken tulen loisteessa tai alkusaunat.

Tulipaikkoja hotellillamme on useita: Kota, laavu ja Metsänvartijan ulkotakka sekä takkatilat Liekki ja Loimu. Spa-alueen vieressä sijaitseva Liekki ja Loimu sopivat erinomaisesti pikkujoulujen viettoon – järjestä lämpimän tulen loimussa erilaiset bileet!

Yksityisyyttä kaipaaville sopii Kokoushuvila Mäkitupa ja Nawetta sekä Rantasaunan kabinetti. Näissä tiloissa on upeasti tunnelmaa ja idearikas ympäristö.

Juhlanne kruunaa meidän kokkien loihtimat suussa sulavat ruuat – valitse menuvaihtoehdoista omanne. Kuuntelemme myös mielellämme toivomuksia ja toteutamme ne mahdollisuuksien mukaan.

Virkistymiseen ja rentoutumiseen voi myös hyödyntää kuntosaliamme ja Nuuksion kuntopolkuja. Spa-alue saunoineen ja porealtaineen sekä Rantasauna hellivät myös kehoa ja mieltä.

Voimme myös suunnitella teille päivän ohjelman ja tarjota yhteistyökumppaneittemme toteuttamia aktiviteetteja.

Aktiviteettitoimijat tarjoavat mm. Elämyskelluntaa, kanoottiretkiä, Fatbike ja Kickbike pyöräilyä, jousiammuntaa ja metsäjoogaa . 

NYT on hyvä hetki suunnitella pikkujoulun ajankohta ja ohjelma,

ja varata tilat maittavine ruokineen ja  ohjelmineen

OLKAA MEIHIN YHTEYDESSÄ. SUNNITELLAAN TEILLE MIELEENPAINUVA TILAISUUS TÄÄLLÄ KANSALLISPUISTON ÄÄRELLÄ

Soita: 09 8567 6880 tai meilaa: myynti@hotellinuuksio.fi

tai pyydä tarjous alla olevasta linkistä

hopeapaju_600pix.jpg

joutsen

SPA-ALUE

bottom of page